Op zoek naar een individuele stijl met veel persoonlijkheid?

november 29, 2019 Uit Door admin
Op zoek naar een individuele stijl met veel persoonlijkheid?

Persoonlijk houd ik wel van opvallende kleding. Hoe opvallender, hoe beter. Een beetje kleur hier, een beetje kleur daar.. O, en prints! Ik ben dol op prints. Gekke prints, ik vind ze heerlijk. Wanneer ik ga winkelen met mijn vriendin wordt ze soms helemaal gek van me. Waar mijn vriendin altijd naar de wat conservatievere, effengekleurde kleding grijpt, ben ik dus het tegenovergestelde. Ik ren altijd meteen naar de opvallende items in iedere winkel. Je weet wel, van die truien en shirts met maffe prints, die niemand anders zou dragen. Nou, als je je afvraagt wie zulke dingen in godsnaam draagt, je hebt me gevonden. Het zal je dan ook niet verbazen dat ik grote fan ben van het merk Daily Paper. Dit mannenkledingmerk werd in 2010 opgericht en sindsdien ben ik fan.

Kleurrijke truien

Ben je net als ik fan van kleding met veel persoonlijkheid? Dan ben je bij modemerk Daily Paper absoluut aan het juiste adres. De oprichter van Daily Paper vindt zijn inspiratie in zijn Afrikaanse achtergrond en dit zie je dan ook terug in vrijwel ieder kledingstuk. Neem bijvoorbeeld de kleurrijke truien van Daily Paper. Deze hebben stuk voor stuk een modern design met een uniek karakter. Bij Daily Paper vind je truien, hoodies en sweaters in allerlei kleuren en uitvoeringen. Met de kleurrijke truien maak je een echt statement. Daarnaast zijn er ook eenvoudigere vesten en truien met slechts een klein logo erop, voor een subtielere look.

Opvallende broeken

Bij een kleurrijke trui hoort natuurlijk ook een bijpassende broek. Zelf heb ik dus echt matchende outfits van Daily Paper in mijn kledingkast hangen. Daarbij vind ik het heerlijk om eindeloos te combineren. Je kunt het zo subtiel of opvallend maken als je zelf wilt. Een drukke broek met een neutrale trui, of juist een kleurrijke trui met een subtielere broek. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Opvallende broeken vind je bij Daily Paper meer dan genoeg. Broeken in felle kleuren of broeken met opvallende, gekke prints. Bovendien vind je bij Daily Paper ook zwembroeken. Zo kun je ook op vakantie lekker blijven shinen op het strand.

Subtiele accessoires

Tot slot wil je je opvallende outfit natuurlijk compleet maken subtiele accessoires. Of toch met opvallende accessoires? Hoe dan ook, bij Daily Paper kun je ook terecht voor allerlei accessoires om je look de finishing touch te geven. Zo heeft Daily Paper verschillende sokken en waist packs in het assortiment. Met een waist pack geef je je look een stoere twist, terwijl je met kleurrijke sokken je outfit nóg meer tot leven brengt.